Huawei 14.06.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Witam. Chce kupic myjke ciśnieniową Lavor STM150 i dokupic do niej przedłużke węża ciśnieniowego. W standardzie wąż ma 6m a ja potrzebuje ok 15m. Czy po dodaniu 10m węża nie stracę na ciśnieniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 15.06.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 A co tym będzie myte ? (elewacja, dach), przy taaakiej długości węża stracisz na wydajności a szału nie ma. Poza tym bezpieczniej jest mieć bliżej to urządzenie w razie uszkodzenia węża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huawei 15.06.2017 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 ... przy taaakiej długości węża stracisz na wydajności a szału nie ma. 150bar nie starczy na wyczyszczenie dachu z dachówki betonowej ? W takim razie nie pozostaje mi nic jak kupic 8m w calości i targac 10kg na dach. 2m więcej nie piwinno wpłynąć na straty w ciśnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.06.2017 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Nic nie stracisz, spokojnie przedłużaj, ciśnienie i strumień daje lanca, a dokładnie jej końcówka. Wydajność pompy samej myjki jest wystarczająca aby to obsłużyć zastosuj tylko oryginalne i dedykowane przedłużki i nie będzie najmniejszego problemu. Mam K2 i przy wydajności 20m3/h obsługuje 9m wąż bez żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts