lleeoo 15.06.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Planuję zrobić wysoki salon bez stropu i szukam okien dachowych w wersji nieotwieralnej. Ze względu na wysokość na jakie będą nikt tego nigdy nie ruszy.Nie mogę nic znaleźć albo źle szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulisko 16.06.2017 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Planuję zrobić wysoki salon bez stropu i szukam okien dachowych w wersji nieotwieralnej. Ze względu na wysokość na jakie będą nikt tego nigdy nie ruszy. Nie mogę nic znaleźć albo źle szukam. I nawet jak kupisz i zamontujesz to ak to chcesz później umyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 16.06.2017 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Szukałeś tylko, czy wysyłałeś zapytania do firm? Bo coś nie chcę mi się wierzyć, że nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 16.06.2017 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Planuję zrobić wysoki salon bez stropu i szukam okien dachowych w wersji nieotwieralnej. Ze względu na wysokość na jakie będą nikt tego nigdy nie ruszy. Nie mogę nic znaleźć albo źle szukam. załóż sobie elektryczne otwieranie to bedzieszmogl przewiatrzyc salon a i okno uda sie umyc bez wchodzenia na dach a z drabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 16.06.2017 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Planuję zrobić wysoki salon bez stropu i szukam okien dachowych w wersji nieotwieralnej. Ze względu na wysokość na jakie będą nikt tego nigdy nie ruszy. Nie mogę nic znaleźć albo źle szukam. Witam, Firma FAKRO może zaoferować okna dachowe nieotwierane - jednak ze względu na małe zainteresowanie Klientów taką wersją nie ma jej w typowej ofercie handlowej. Ze swojej strony sugeruję zastosowanie typowych wersji otwieranych - do których możemy zaoferować specjalne drążki do obsługi lub ewentualnie okien wyposażonych w siłowniki które umożliwiają zdalne otwarcie. Z poważaniem Konsultant FAKRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lleeoo 17.06.2017 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 I nawet jak kupisz i zamontujesz to ak to chcesz później umyć? Wiem, dziwne niektórzy montują okna żeby spełniały funkcję a nie na na potrzebę wyżywania się szmatką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lleeoo 17.06.2017 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Witam, Firma FAKRO może zaoferować okna dachowe nieotwierane - jednak ze względu na małe zainteresowanie Klientów taką wersją nie ma jej w typowej ofercie handlowej. Ze swojej strony sugeruję zastosowanie typowych wersji otwieranych - do których możemy zaoferować specjalne drążki do obsługi lub ewentualnie okien wyposażonych w siłowniki które umożliwiają zdalne otwarcie. Z poważaniem Konsultant FAKRO Pytałem u przedstawicieli trzech wiodących F...., V.... i R... i otrzymałem odpowiedź że owszem były ale już nie ma dostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiix 06.07.2017 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 a jaka jest różnica w cenie do standartowych obrotowych bo będe szukał 1 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 22.04.2021 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 wykopaliskowy tematZmieniło się coś w tej kwestii przez ostatnie lata czy nadal nie robią fix'ów dachowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2021 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 wykopaliskowy temat Zmieniło się coś w tej kwestii przez ostatnie lata czy nadal nie robią fix'ów dachowych? A zakładasz że mycie ich nie będzie potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 22.04.2021 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 A zakładasz że mycie ich nie będzie potrzebne? Tak i piszę to na serio. Wystarczy deszcz. Ale to będzie kilka okien obok siebie (3-4) i jedno byłoby otwieralne, jakby mnie naszlo na mycie to bym sięgnął (przy trzech). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2021 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Jeśli pominąć wyłaz dachowy który widzę raz na parę miesięcy to nie użytkuję okna dachowego na co dzień, jedynie na wyjazdach . Różnie wyglądają, ale i zdarzyło mi się takie poza zasięgiem ręki i jego wygląd pozostawiał wiele, bardzo wiele do życzenia. Także myślę że to główna przyczyna, dla której takie okna nie są popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts