Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okno dachowe fix

Recommended Posts

Planuję zrobić wysoki salon bez stropu i szukam okien dachowych w wersji nieotwieralnej. Ze względu na wysokość na jakie będą nikt tego nigdy nie ruszy.

Nie mogę nic znaleźć albo źle szukam.

załóż sobie elektryczne otwieranie to bedzieszmogl przewiatrzyc salon a i okno uda sie umyc bez wchodzenia na dach a z drabiny

Planuję zrobić wysoki salon bez stropu i szukam okien dachowych w wersji nieotwieralnej. Ze względu na wysokość na jakie będą nikt tego nigdy nie ruszy.

Nie mogę nic znaleźć albo źle szukam.

Witam,

Firma FAKRO może zaoferować okna dachowe nieotwierane - jednak ze względu na małe zainteresowanie Klientów taką wersją nie ma jej w typowej ofercie handlowej.

Ze swojej strony sugeruję zastosowanie typowych wersji otwieranych - do których możemy zaoferować specjalne drążki do obsługi lub

ewentualnie okien wyposażonych w siłowniki które umożliwiają zdalne otwarcie.

Z poważaniem

Konsultant FAKRO

• Like 1

Witam,

Firma FAKRO może zaoferować okna dachowe nieotwierane - jednak ze względu na małe zainteresowanie Klientów taką wersją nie ma jej w typowej ofercie handlowej.

Ze swojej strony sugeruję zastosowanie typowych wersji otwieranych - do których możemy zaoferować specjalne drążki do obsługi lub

ewentualnie okien wyposażonych w siłowniki które umożliwiają zdalne otwarcie.

Z poważaniem

Konsultant FAKRO

Pytałem u przedstawicieli trzech wiodących F...., V.... i R... i otrzymałem odpowiedź że owszem były ale już nie ma dostępnych.

• 3 weeks później...
  • 3 years później...

Jeśli pominąć wyłaz dachowy który widzę raz na parę miesięcy to nie użytkuję okna dachowego na co dzień, jedynie na wyjazdach . Różnie wyglądają, ale i zdarzyło mi się takie poza zasięgiem ręki i jego wygląd pozostawiał wiele, bardzo wiele do życzenia.

Także myślę że to główna przyczyna, dla której takie okna nie są popularne.