belliash 18.06.2017 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Witam wszystkich, Poszukuje alarmu z fotokomorka ktory moglbym zamontowac w piwnicy. Nie potrzebuje zadnych powiadomiec SMS, a jedynie glosna syrene, ktora skutecznie wystraszy wlamywacza i obudzi mieszkancow. Jak wiemy tacy osiedlowi wlamywacze zazwyczaj staraja sie po cichu spenetrowac piwnice, a ja chcialbym im to utrudnic robiac duzo halasu. Piwnica ma ok 6m2 i ksztalt trojkata. Najchetniej, aby syrena wlaczala sie od razu po wykryciu ruchu (ew. po kilku sekundach) przy czym nie chcialbym problemow z rozbrojeniem/uzbrojeniem alarmu. Najlepiej, gdyby dalo sie ja rozbroic przez zamkniete drzwi, jeszcze przed otwarciem piwnicy. Drzi sa kalsyczne - pozbijane z drewna, jak to w blokach z lat 80 Doradzicie jakies ciekawe urzadzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 18.06.2017 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Ja miałem taką zwykłą chińszczyzne za 15 zeta i działała, głośna, na pilota (ale na podczerwień, więc przez drzwi nie działa), 4 baterie R6 AA, lub zasilacz 6V. Fotokomórka dość czuła jak na zabawkę za 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belliash 18.06.2017 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Zastanawiam sie nad takim: http://www.zamel.pl/pl,86,2673,bezprzewodowy_mini_alarm_z_czujnikiem_ruchu_sterowany_pilotem_zam30.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belliash 19.06.2017 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Zastanawiam sie nad takim: http://www.zamel.pl/pl,86,2673,bezprzewodowy_mini_alarm_z_czujnikiem_ruchu_sterowany_pilotem_zam30.html Ogladalem na zywo i jednak straszna lipa. Bardzo duzy, nieporeczny, zadnej regulacji w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 24.06.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 I to tyle w temacie? Ja natomiast szukam czujnik ruchu na balkon. Coś co pozwoli wykryć mi intruza na balkonie i powiadomi wszystkich głośną syreną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts