Fanft 21.06.2017 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 CNC ... czy mógłbyś mi pomóc merytorycznie?Jak to jest z tym odbiorem? Muszę mieć kartę gwarancyjną? Muszę mieć poświadczony odbiór instalacji?Jeśli nie mam i pewnie miał nie będę ... jak to załatwić?Pójść do wrocławskiej delegatury Panasonic'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 21.06.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 CNC ... czy mógłbyś mi pomóc merytorycznie? Jak to jest z tym odbiorem? Muszę mieć kartę gwarancyjną? Muszę mieć poświadczony odbiór instalacji? Jeśli nie mam i pewnie miał nie będę ... jak to załatwić? Pójść do wrocławskiej delegatury Panasonic'a? Jak chcesz mieć gwarancję to musisz mieć kartę gwarancyjną, wystawioną elektronicznie przez Panasonic, ale wniosek o jej wystawienie składa instalator i bez jego udziału będzie holernie trudno. Tam się podaje datę montażu, kto montował itd. Jak masz taką sprawę to dzwoń do Panasonic, numer znajdziesz na moim FB: https://www.facebook.com/PompyMeeting/ post z 21.10.2016, jak tam zadzwonisz to wyjaśnij sytuacje i połączą się do jednej osoby która może Ci pomóc. Nie napisze tu do kogo bo zaraz będą do niego z każdą głupotą dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanft 21.06.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Dziękuję Zrobię jak radzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 22.06.2017 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 ... i bez jego udziału będzie holernie trudno. wiem, czepiam się, ale piszemy "cholernie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts