circos 20.06.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Hej, Wybrałem kilka modeli w swoim przedziale cenowym. Okna są w wersji z okleiną w kolorze dwustronną, uchylne. Dostałem dużo wycen - wybrałem i skupiłem się*na następujących: KBE System Natura Veka PerfectLine Standard Brugmann AD Salamander SL Drutex Iglo 5 Classic Dobroplast Avangarde 7000 Izoplast Arcade Ideal 4000 Petecki Impressive Okna z ofert, to modele 70-73mm zbudowane w systemie 5 komór. UF 1,3 W/m2 Po zestawieniu danych ze stron producentów w zasadzie wyszło mi, że to jest ta sama specyfikacja - więc teraz chodzi mi tylko o wybór modelu producenta z powyższej listy - ktoś może coś*podpowiedzieć? I tak, np. moim zdaniem eliminuje: Drutex Iglo 5 Classic Petecki Impressive (bo jest na profilach Brugmann) Poważnie zastanawiam się*nad: Veka PerfectLine Standard Brugmann AD Salamander SL Polecają*mi znajomi: Izoplast Arcade Mimo wszystko wydają mi się ciekawe: Ideal 4000 Poproszę*o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts