OlaB. 10.09.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 witam! Nie wiem czy akurat na te forum pasuje pytanie, najwyzej skierujecie mnie gdzie indziej:)Mamy małe mieszkanko (pokoj z kuchnia)a chcemy razem z mezem kupic sobie rowery dlatego zastanawiam sie gdzie je bedziemy trzymac.Piwnica odpada a w mieszkaniu mało miejsca,zastanawialismy sie nad jakimis hakami - polkami przy suficie ,czy macie jakies propozycje,jakies zdjecia???myslelismy zeby w kuchni nad drzwiami cos zamontowac na rowery ,pokoj odpada jedynie mozemy wykombinowac cos w kuchnibyłabym wdzieczna za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.09.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 U rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.09.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 OlaB. - są pewne czynności których nie da się wykonać w taki sposób by było - estetycznie, przestronnie i wygodnie. Do takich czynności zaliczyłbym zamiar mieszkania w pokoju z kuchnią w towarzystwie dwóch rowerów.Niestety ale musisz poszukać dla nich innego "garażu". Ja nie potrafiłbym znieść widoku "dyndających" u sufitu rowerów a demontaż po każdej jeździe kół oraz kierownicy by móc wepchnąć to wszystko do wersalki raczej mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.09.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Przypomniał mi się taki "szmonces". Przychodzi Icek do Rabego i mówi: Rabe. Co ja mam robic. W mieszkaniu jest tylko kuchnia i jeden pokój. A w pokoju tym mieszkam ja - Icek, moja zona Rachela, moje córki Gołda i Saloma, moi synowie Mosze, Abram, Srul i Natan. Mieszkają tam też męzowie moich córek Gołdy i Salomy. Mieszkają też żony moich synów Mosze, Abrama, Srula i Nata. Mieszka tam też ich 8 dzieci i moja teściowa na dodatek. Rabe, poradź co ja mam zrobić? Rabe zadumał się na chwilę i rzekł - Icek, Ty sobie sprowadż do domu koze i przyjdź do mnie za tydzień w szabas. Icek podziękował za radę i poszedł na targ kupic kozę. Po tygodniu przychodzi do Rabego i mówi - Rabe teraz zycie w domu stało się nie do zniesienia bo w moim domu mieszkają ja - Icek, moja zona Rachela, moje córki Gołda i Saloma, moi synowie Mosze, Abram, Srul i Natan. Mieszkają tam też męzowie moich córek Gołdy i Salomy. Mieszkają też żony moich synów Mosze, Abrama, Srula i Nata. Mieszka tam też ich 8 dzieci i moja teściowa na dodatek. I teraz jak jeszcze mieszka koza to juz zyć się nie chce. Rabe co mam zrobić. Rabe bez zastanowienia rzekł. Icek Ty teraz sprzedaj tę koze i przyjdż do mnie za tydzień w szabas Icek posłusznie sprzedał kozę i po tygodniu przychodzi do Rabego i mówi: Rabe jakie to zycie jest piękne, ile miejsca w domu ... Jak po jakimś czasie sprzedasz te rowery to i może ochota na budowę też mnie Ps. OlaB. - potraktuj prosze ten dowcip tak jak on na to zasługuje. Czyli na wesoło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Wowka dyndające to ół biedy, one muszą być po każdym krosie idealnie czyste, co by nie "pyliły" jak obeschną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 10.09.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 OlaB. napisał: witam! Nie wiem czy akurat na te forum pasuje pytanie, najwyzej skierujecie mnie gdzie indziej:) Mamy małe mieszkanko (pokoj z kuchnia)a chcemy razem z mezem kupic sobie rowery dlatego zastanawiam sie gdzie je bedziemy trzymac.Piwnica odpada a w mieszkaniu mało miejsca,zastanawialismy sie nad jakimis hakami - polkami przy suficie ,czy macie jakies propozycje,jakies zdjecia???myslelismy zeby w kuchni nad drzwiami cos zamontowac na rowery ,pokoj odpada jedynie mozemy wykombinowac cos w kuchni byłabym wdzieczna za rady balkon klatka schodowa szafa Komandor w przepokoju .. wieszane za przednie koło. wieszany (1) za drzwiami kuchennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.09.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Wowka napisał: OlaB. - są pewne czynności których nie da się wykonać w taki sposób by było - estetycznie, przestronnie i wygodnie. Do takich czynności zaliczyłbym zamiar mieszkania w pokoju z kuchnią w towarzystwie dwóch rowerów. Niestety ale musisz poszukać dla nich innego "garażu". Ja nie potrafiłbym znieść widoku "dyndających" u sufitu rowerów a demontaż po każdej jeździe kół oraz kierownicy by móc wepchnąć to wszystko do wersalki raczej mija się z celem. a co powiesz na mieszkanie z samochodem? znam taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 10.09.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Jako zapalony rowerzysta trzymam rower w mieszkaniu. Szkoda byłoby go stracić bo wart jest więcej niż nasz obecny samochód. Ale nie w tym rzecz. Rower wieszam za koła na hakach pod sufitem. Inna sprawa, że to rower szosowy, więc nie ma za bardzo ryzyka zarzucenia mieszkania błotkiem.Doskonałe miejsce w pokoju z kuchnią to lokalizacja nad łóżkiem bo nie przeszkadza on za bardzo. Względy estetyczne tu pomijam - co kto lubi. Balkon odradzam - poczytajcie sobie na pl.rec.rowery o kradzieżach rowerówz 6 pietra z balkonu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 11.09.2004 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 ale górski też spokojnie można powiesić na hakach po uprzednim umyciu w wannie a te sku...yny kradną nawet poszczególne części, ostatnio zastałem rower bez koła przedniego i sztycy z siodełkiem (trza się będzie przesiąść na górala z hipermarketu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts