blm 21.06.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Witam,nie wiem czy dobry dział.Urządzamy sobie nowe biuro i chcielibyśmy elekryke/sieć z sufitu do wysp z biurkami. Myślimy o jakiś rurach typu PUR czy PCV, nie wygląda to ładnie. Nie mam kompletnie pojęcia jak można taką wiązkę kabli w miarę ładnie z sufitu puścić. Chcielibyśmy mieć możliwość w razie przemeblowania w miarę łatwego przesunięcia. Jakieś pomysły? Nic nie mogę znaleźć, albo źle szukam.Pozdrawiam,Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 21.06.2017 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 A wystarczyło robić te wiązki z podłogi o wiele ładniej i estetyczniej, ukryte gdzieś pod wykładziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 21.06.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Witam, Urządzamy sobie nowe biuro i chcielibyśmy elekryke/sieć z sufitu do wysp z biurkami. Myślimy o jakiś rurach typu PUR czy PCV, nie wygląda to ładnie. Zachodzi pytanie, jak będą ustawione biurka oraz czy daleko od ścian (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts