Arsen 10.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zamierzam powiesić lampę w jadalni, niestety nie ma ona możliwosci regulacji i nie wiem, na jakiej wysokości ją powiesić. Jak macie powieszone lampy u siebie, chodzi mi o odległosć spodu klosza od podłogi lub stołu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.09.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zamierzam powiesić lampę w jadalni, niestety nie ma ona możliwosci regulacji i nie wiem, na jakiej wysokości ją powiesić. Jak macie powieszone lampy u siebie, chodzi mi o odległosć spodu klosza od podłogi lub stołu ? Jeśli ma wisieć nad stołem, to jak najniżej, ale tak, żeby jeszcze nie przeszkadzała przy np. podawaniu do stołu, znaczy się, żeby się w nią nie walić czołem przy nachylaniu się. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Najprościej powiesić na takiej wysokości, by pochylając się nad środkiem stołu ( w pozycji stojącej ) żaden z domowników nie walił w nią głową !Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts