adasko77 22.06.2017 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 jakis czas temu udalo mi sie fajnie obic fotele. Teraz zastanawiam sie czy rownie (wzglednie) latwe byloby obicie rogowki (sofy naroznej). Czy bede potrzebowac czegos wiecej niz zszywacza? Czy to takie trudne, skoro tapicerzy biora za taka usluge duze pieniadze (przynajmniej w moim miescie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.06.2017 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Przecież ten tapicer też się kiedyś uczył i wyuczył się zawodu. Jeśli masz zacięcie to czemu nie można i zrobić tapicerkę na czymś większym. Niestety z doświadczenia wiem, że ne wystarczy tylko taker ale potrzebna Ci b ędzie i maszyna do szycia aby zrobić zaszewki coby materiał się nie zwijał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_13 22.06.2017 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Sam niedawno obijałem kanapę narożną. Samo ściągnięcie starej tapicerki i założenie nowej nie było trudne. Oprócz takera wystarczyły podstawowe narzędzia (nóż, śrubokręt, kombinerki). Ale samo uszycie poszczególnych elementów tapicerki musiałem już zlecić teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrozzu 23.06.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Zawsze można zatrudnić żonę do obszycia materiału Ja ze swoją już pół mieszkania odremontowałem, ale tapicerowaliśmy tylko pufę do jej toaletki. jak kolega wyżej mówi - podstawowe narzędzia dadzą radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 23.06.2017 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Trochę zabawy z podstawowymi narzędziami, które masz w garażu i powinno się udać. Tapicerzy biorą najwięcej kaski za sam materiał na tapicerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts