aagaaz 22.01.2018 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Witaj Danusiu... Dziękuję i Dla Twojej rodzinki też Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku.... U nas oczywiście przerwa... Zasypane wszystko śniegiem, chociaż już w tym tygodniu ma się ocieplić i pewnie śnieg zniknie... Z nowości mamy już kupione bloczki na fundament, tzn część ... Mamy również żwir... Czekamy na pogodę i będziemy działać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 22.01.2018 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Hmmm.... Dość ciężki to dla mnie temat, bo chyba jeszcze nie mam konkretnej wizji naszego domku. Kiedyś oglądałam jakieś fotki kuchni i spodobały mi się dodatki drewna.. Może właśnie blaty zrobić takie drewniane lub z jakiegoś laminatu.. Nie wiem dokładnie.. Zdjęcia zapożyczone.. Jeżeli chodzi o łazienkę to myślałam , żeby połączyć również z drewnem, żeby był jakiś motyw przewodni naszego domku.. Ale spodobała mi się również taka kogoś wizja... Zdjęcie zapożyczone.. Piękna łazienka... Także dylematów mnóstwo... Pomysły jakieś są... Może w trakcie będzie łatwiej.. Chciałam kiedyś nawet spróbować zrobić jakiś projekt mojej kuchni, ale nie umiem chyba.. Te programy jakoś mi nie pasują.. Pozdrowionka.. Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 22.01.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Witam ponownie przez 1,5 miesiąca pogoda Was blokowała ? Az tak źle u was było, czy wykonawca nie chciał robić ? Co do wizualizacji - kuchnia bardzo ładna, białe fronty + drewniane blaty nadają dużo przytulności pomieszczeniu. W przeciwieństwie do wysokiego połysku. Łazienka z motywem drewnianym - też się nad tym zastanawialiśmy i zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Do kogo nie pójdziemy, to widzimy te same wiariacje z płytkami imitującymi drewno. Nam już się ten pomysł przejadł, pójdziemy w innym kierunku, na pewno rezygnując z "drewna" na podłodze. Ekspertem nie jestem, ale zaproponowana powyżej łazienka raczej będzie się gryzła z pokazaną wcześniej kuchnią. To zupełnie inne style - kuchnia skandynawska a łazienka glamour. Myślę, że warto utrzymać wszystkie pomieszczenia w podobnym charakterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 24.01.2018 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Hej mku7i Pogoda nas blokuje... Nie chcemy też na siłę nic zaczynać... Najpierw było błoto i bardzo mokro, później temperatura na minusie, śnieg a teraz idzie odwilż. Murarz najchętniej by już robił, ale lepiej poczekać chwilkę dłużej niż zaczynać i co chwilę mieć przerwę... Właśnie taka kuchnia mi się spodobała...Może i taka też zostanie Wiem, że łazienka nie pasuje to kuchni... Ale po prostu wpadła mi w oko ... Ja myślałam o szafce w łazience jakiejś drewnianej albo z taką okładziną.. Podłoga raczej nie w kolorach drewna... Myślę o jakiś jasnych kaflach ... Powodzonka i lepszej pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 01.02.2018 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Witam, witam.... Póki co mamy przestój. Czekamy aż przyjdą ładne dni... Nic nowego się nie dzieje... Tzn zadziało się Tworzę kronikę budowy... Album ze zdjęciami... Na pierwszej stronie chcę zapisać osoby, które nam pomagają, ważne daty, ilość pieniążków wydanych... A wy robicie coś takiego? Czy jedynie tutaj macie swoje wspomnienia? Ja od jakiegoś czasu wywołuję zdjęcia i wklejam do albumów... Jak dla mnie lepiej mieć coś na papierze widocznego Pogody wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 14.03.2018 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Aguś wiosna w natarciu, ruszyliście już z pracami?Czekam na jakieś wieści , pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 14.03.2018 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Taki album to fajna pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 14.03.2018 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Witaj Danusiu, Cześć ag2a Prace jeszcze nie ruszyły.. Czekamy na słonko.. Od kilku dni pochmurno u nas i nie mogą nam ławy wyschnąć, żeby można było je zaizolować... Album fajnie bedzie się oglądało za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 31.03.2018 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Aguś zdrowia i spełnienia marzeń na te święta Wam życzę! Cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celu:yes:Pozdrawiamy świątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 02.04.2018 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Danusiu dziękuję za życzenia... Już prawie po Świętach , ale dla Was wszystkiego dobrego na ten rok, żeby coś dobrego wyszło w związku z waszymi marzeniami U nas narazie nic się nie dzieje.. tzn mamy raz pomalowane smołą ławy... Na drugi dzień padał śnieg,więc nie rozpieszcza nas pogoda... Czekamy na słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 07.04.2018 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 No i udało się zaczęliśmy Teraz to widać postępy prac I to bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 15.04.2018 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Pogoda dopisuje i fundament rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 15.04.2018 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Życzę szybkiego wyjścia z ziemi, względnie najnudniejszy etap z całego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 15.04.2018 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Dzięki bardzo... Chociaż nie jest to bardzo ciekawy etap i tak bardzo cieszy.. Z każdym dniem widać podnoszące się mury... W środę kolejna dostawa bloczków i oby pogoda dopisała,żeby jak najszybciej to skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 06.05.2018 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Aktualny stan u nas jest taki... Fundamenty już dobiegają końca Jeszcze wieniec wzmacniający, trochę piasku ( ok 45 ton ) chudziak i będzie Pogoda dopisuje,więc udaje się pracować. System gospodarczy się sprawdza...Pomaga teść, szwagier, kuzyn, sąsiad i my - inwestorzy... Pozdrawiam zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 13.05.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Aguś teraz już chyba fundamenty gotowe i mury pną się do góry:)Pogoda piękna, jesteś pełna zapału to idealny duet do budowy domu!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 14.05.2018 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Wifaj Danusiu Jeszcze troche do.scian... dzisiaj skoncza zalewac wzmocnienie fundamentow -wieniec.. Zamowiony jest styropian na ocieplenie fundamentów i bloczki solbet Jeszcze musimy zagęscic piach i zamowic jeszcze 6 wywrotek tego piasku.. potem drugie zagęszczenie i chudziak... Ale już oko cieszy Niech pogoda dopisuje a bedzie ok.. powoli do celu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 14.05.2018 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Aguś grunt, że prace posuwają się do przodu!Już za chwilę będziesz miała swój upragniony dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 10.06.2018 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Witam witam... Dobre wiadomości mam... Jeszcze 07.06 rano wyglądało tak A po kilku godzinach było tak JEST STAN ZERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 10.06.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Aguś gratulacje teraz jak już wyszliście z ziemi;) wszystko ruszy z kopyta:)Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts