ironkamilaonet.pl 23.06.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Witam, pytanie do artystycznych dusz- czy kiedyś farbowaliście pościel. Mam dobrej jakości farby do farbowania bawełny, i kilka białych pościeli jednolitych. Mam taki plan żeby użyć ich jako płótno, namalować obraz, i mieć taką zindywidualizowaną pościel pytanie tylko czy potem przy praniu w ponad 60 stopniach farba mi nie zjedzie? robiliście już coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 23.06.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Wystarczy po pomalowaniu odczekać dwie godziny i zaprasować przez szmatkę pomalowaną tkaninę. Tylko dobrej jakości farby i nie powinna zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 23.06.2017 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Trzeba utrwalić na gorąco. Duży format, dużo prasowania Mam poduszkę malowaną 8 lat tamu flamastrami do tkanin. Kolor tylko lekko zbladł, a prana cały czas na 60 stp. Niestety nic innego na 60 stp nie zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 29.06.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Jak mają być zadowalające efekty to niestety bez większego poświęcenia się nie obędzie (czytaj: dłuuugiego prasowani) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.08.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Mi nigdy nie wyszło takie farbowanie. Już nie wiem co robię źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts