Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jakie okna preferujesz? (ocena jak najbardziej subiektywna wskazana :) )  

1 100 użytkowników zagłosowało

1. 1. jakie okna preferujesz? (ocena jak najbardziej subiektywna wskazana :) )

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Gosc123

Zaczynam się przekonywać do PCV... przede wszystkim ze względu na konieczność konserwacji drewnianych...

Ale, przyznaję, że w domach, o szczególnym charakterze nigdy nie zgodziłbym się na plastik.

U nas przeszedł ze względów finansowych - przede wszystkim.

Gosciu01 - to po czesci zabawa a po czesci chec pokazania, ze tak naprawde nie ma lidera wsrod materialow z ktorych okna kupujemy

Kiedys byl watek na ten temat i poza marketingiem i powtarzaniem plotek i stereotypow a tu po prostu statystyka :)

Mimo, ze jestem zwolennikiem PVC z roznych wzgledow, nie neguje w czambol drewna

Kazdy ma swoje spojrzenie na to w czym chcialby mmieszkac :)

Gosciu01 - to po czesci zabawa a po czesci chec pokazania, ze tak naprawde nie ma lidera wsrod materialow z ktorych okna kupujemy

Kiedys byl watek na ten temat i poza marketingiem i powtarzaniem plotek i stereotypow a tu po prostu statystyka :)

Mimo, ze jestem zwolennikiem PVC z roznych wzgledow, nie neguje w czambol drewna

Kazdy ma swoje spojrzenie na to w czym chcialby mmieszkac :)

wiesz,

jestem w "idealnej" sytuacji statystycznej, gdyż w domu, którym mieszkam na codzień mam okna plastikowe - jakieś 5-7 lat ( wstawiane etapami ).

W nowo budowanym domu mam drewniane,

więc 50% / 50% :lol:

I stwierdzam, że z tymi i tamtymi da się jakoś żyć :wink:

No i na co mam zagłosować ? :-?

Ciągle jeszcze nie oddałem tutaj głosu !

Cz.