Kriss7 15.06.2018 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Rolety PORTOSA, imo są ok. Calkiem spoko działa ten pilot radiowy.Montaż ta sama firma co stolarke okienna i drzwiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 19.06.2018 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Pare nowych rzeczy ktore wpadły ostatnio. Wczoraj przyjechały drzwi, tak sie prezentuja. Ogolnie w PORTA ma aktualny termin realizacji okolo 3 miesiace... Aktualnie mamy 5szt z 9. Ostatnie cztery beda w sierpniu. Mamy w salonie kanape! I coś dla mnie. Rzutnik + ekran w sam raz na mundial. Wszystko juz podpięte i oglada sie bajkowo Co do rzeczy ktore przed nami. Jutro bedzie skonczona kuchnia (brakowało tam ledów i paru innych rzeczy). Jutro tez bedzie montowany rekuperator. Na parterze pozostało mi jeszcze posilikonować parapety i pomontować ledy w sufitach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 19.06.2018 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Bardzo ładne drzwi, szczególnie to, że chowają się / licują z framugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redblack 19.06.2018 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Jaką masz szerokość opaski ościeżnicy i listew przyściennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 19.06.2018 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Jaką masz szerokość opaski ościeżnicy i listew przyściennych? Listwy przy podłodze 8cm, co do framugi musiałbym zmierzyć, jutro podam bo dzisiaj mnie nie bedzie w domu. jak_to_mozliwe to sa oscieznice bezprzylgowe, oczywiscie niestety drozsze niz te tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 20.06.2018 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Hej Krissu, nie działają powiadomienia stąd nie wiedziałem co u Ciebie słychać. Odszukałem dziennik bo coś czułem, że u Was zmiany Te listwy to MDF ? Skąd brałeś stół jadalniany ? Jest rozkładany ? Szukamy czegoś w tym klimacie, ale musi być rozkładany. Jak się mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 20.06.2018 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Siema! No nie działaja przez co nie wiadomo co sie dzieje Listwy mdf tak jak mowisz z allegro. Stol z kolei robił stolarz, nie jest rozkładany tylko jednolity z debu. 200cmx100cm Mieszka sie spoko, ale ciagle jest sporo rzeczy do zrobienia stad nie jest czysto i schludnie. No ale za to mozna robić co sie zywnie podoba i ogladać mecze na zajebiscie duzym ekranie btw dzisiaj montowali mi reku i mowili, że pamietają Ciebie bo sie na mnie powołałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaisaa 20.06.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Jeśli już mowa o reku to na jaki model się zdecydowaliście? Jakie rury, jak działa i jaki koszt. I oczywiście co z okapem/ pochłaniaczem. Ja w przyszłym tygodniu muszę podjąc decyzję i dalej jestem zielona. Co do stołu faktycznie bomba, chcę taki sam tylko z blatem 90x300. Twoja dębina jest jakoś suszona, ma motylki? Jakiego kosztu się spodziewać?Ostatnie pytanie o drzwi bezprzylgowe- szpary przy futrynach nie rzucają się w oczy? Futryny przyklejane? Byłam pewna, że chcę takie, sprzedawca mi odradza...Cały dom wygląda pięknie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 21.06.2018 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Siema! No nie działaja przez co nie wiadomo co sie dzieje Listwy mdf tak jak mowisz z allegro. Stol z kolei robił stolarz, nie jest rozkładany tylko jednolity z debu. 200cmx100cm Mieszka sie spoko, ale ciagle jest sporo rzeczy do zrobienia stad nie jest czysto i schludnie. No ale za to mozna robić co sie zywnie podoba i ogladać mecze na zajebiscie duzym ekranie btw dzisiaj montowali mi reku i mowili, że pamietają Ciebie bo sie na mnie powołałes A co Ci jeszcze zostało do zrobienia ? Powoływałem sami pytali skąd mam namiary, to im mówię że są mega popularni w Internetach, prawie jak nasza reprezentacja. Właśnie, jak wypadł Milik i Cionek na dużym ekranie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 22.06.2018 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Rekuperator to AERISnext 350, za calosc instalacji wyszło okolo 16,5tys. Rury to pe-flex. Co do okapu to będzie tylko pochłaniacz zapachów z filtrem (bez podpięcia do kanałów czy komina). Stół robiony przez stolarza. Kiedyś znaleźliśmy gdzieś podobny no i zrobił. Co do drewna to sie nie wypowiem bo sie nie znam:) Drzwi bezprzylgowe sa piekne, zwykłe imo moga sie schować, szpary sa, ale nadaja calosci pewnej formy, ktora nam odpowiada. mku7i w cholere rzeczy. 3 pokoje na górze nie sa jeszcze wygipsowane -panele na gorze -osprzet na gorze -oswietlenie na schodach i pietrzeq -polki w spizarni i garderobie -ogrodzenie -oswietlenie na zewnatrz i wiele wiel innych. Roboty do konca roku wystarczy a mi sie juz nie chce Plusem jest to ze przynajmniej żeby cos zrobić nie musze jechać na budowę. Nowe fotki. Pralnia i rekuperator: Lazienka na górze, pozostało pomalować sciany (poki co jest zrobiona struktura z tynku). Tylko pytanie jaki kolor ? Beton ? W kuchni już jest sciana tablicowo magnesowa Sa juz parapety (granit - te same ktore na zewnatrz) Wyspa juz tez gotowa + hokery Ledy Szafka w lazience na dole, ale jeszcze nie skonczona (dojda dwie poleczki z lewej strony na reczniki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 22.06.2018 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Krissu petarda. Meble w kuchni i podłoga mega stylowo. Możesz cyknąć fotkę pompy i zbiornika? Ile za parapety płaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 22.06.2018 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 dzieki mku7i, tez nam sie podoba fotki pompy juz kiedys wrzucałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 22.06.2018 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Bardzo ładnie, aż nie do wiary, że to te same pomieszczenia Łazienka fajna minimalistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 22.06.2018 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Wszystko stało się wieksze jak sie to pomalowało...Za dwa dni mija rok od daty założenia dziennika, 28.06 mija rok od sciągnięcia humusu.Było intensywnie i cholernie cieżko, czasami chciałem tym wszystkim rzucić w kąt.Dzisiaj już wiem że było warto, choć jeszcze sporo pracy przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 23.06.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Jak masz ten blat w łazience zamocowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 24.06.2018 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Jest przyklejony do szafki, a z lewej strony podtrzymują go dwa małe uchwyty przywiercone do sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 24.06.2018 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Krissu a co z tymi parapetami ile płaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 24.06.2018 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 to jest granic 20mm. W sumie miałem na zewnątrz 7szt a w środku 5szt, za całość wyszło jakoś 3,5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 24.06.2018 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Krissu, efekt całościowy bomba! Ależ Wam dobrze Powiedz, proszę, co za cegłę kupiłeś. Czyżby z gotowymi fugami?? Temat cegły nadal przede mną. Za to płytki podłogowe, dzięki Tobie, kupiłam Cerrad Nie spotkałam się wcześniej z tym producentem, a tu proszę. Wybór duży, cena i jakość bardzo zadowalające. Także dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 24.06.2018 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Cegła to stegu monsanto z gotowa fuga. Dużo czasu zyskuje się na robocie bo nie trzeba fugowac. Z płytek jesteśmy mega zadowoleni, prawie wcale nie widać na nich brudu a przy takiej powierzchni ms to duże znaczenie bo nie trzeba non stop jeździć z mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts