ArtoorD 25.06.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Witam szanownych Forumowiczów,Mam pewien kłopot z nieszczelnością instalacji wod-kan w moim domu. Rury kanalizacji oraz rury z wodą są zalane w stropie. Poniżej w piwnicy pojawia mi sie woda na ścianach. Podejrzewam, że mam jakąś nieszczelność w instalacji wod lub kan. Potrzebuje namierzyć miejsce przecieku by wiedziec gdzie dokładnie odkuć strop i dostac się do nieszczelnych rur. Pytanie, czy słyszał ktoś o jakieiś bezinwazyjnej metodzie detekcji przecieku, tak by uniknąć kucia w stropie na całej długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 25.06.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 jeżeli kanaliza może spróbować termowizję pościć ciepłą (gorącą) wodę i oglądać gdzie pojawi się ciepło na kamerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts