mest 26.06.2017 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Mam problem z muszkami z nawiewów, jak dam wyższy bieg to tak jakby są one skądś zasysane i wylatują mi do pomieszczeń, ale skąd? Filtr wymieniałem już dwa razy, myślałem, że to jest przyczyną mojego problemu, ale nic sie na lepsze nie zmieniło. Gdzie mogę jeszcze poszukać przyczyny? Nie ukrywam, że problem staje się uciążliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 26.06.2017 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Czy kanaly ida po nieuzytkowym poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 26.06.2017 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Czy kanaly ida po nieuzytkowym poddaszu? Tak, ale wszystko jest w zabudowanym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 26.06.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 To stawiam ze masz tez okno dachowe czasem otwierane lub wentylacje poddasza przez którą wlażą. Te france (muchy) zbieraja sie w kazdej szczelinie na zime. Moze masz gdzies delikatną nieszczelność w ukladzie WM i stąd klopot. Tylko teraz zlokalizowanie tego... Jesli to jest przyczyną . Inna nie przychodzi mi do glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 26.06.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Czy te "małpy" sa ospale czy tegoroczne aaa, takie pisanie na telefonie jak ospałe to stawiam na nieszczelność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 26.06.2017 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Hmm ciężko stwierdzić czy ospałe czy tegoroczne? Nie są żywe może tak napiszę odnośnie nieszczelności, gdzie jej szukać? Jeśli jest nieszczelność to w pierwszej kolejności na rurze z reku do skrzynki z kanałami nawiewnymi? Bo czy może się tak zdarzyć, że np na czerpni? I tak wtedy przechodzi przez filtr więc chyba tam by się zatrzymały:) Plastikowe rury od skrzynek do pomieszczeń raczej nieszczelności mieć nie będą, tak więc tylko ta ocieplana rura o której wcześniej wspomniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 26.06.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Hmm ciężko stwierdzić czy ospałe czy tegoroczne? Nie są żywe może tak napiszę odnośnie nieszczelności, gdzie jej szukać? Jeśli jest nieszczelność to w pierwszej kolejności na rurze z reku do skrzynki z kanałami nawiewnymi? Bo czy może się tak zdarzyć, że np na czerpni? I tak wtedy przechodzi przez filtr więc chyba tam by się zatrzymały:) Plastikowe rury od skrzynek do pomieszczeń raczej nieszczelności mieć nie będą, tak więc tylko ta ocieplana rura o której wcześniej wspomniałem? Mucha jest mistrzem zabawy w chowanego ☺ Ospale. Czyli nieszczelność. Gdzie?? Ale od czego jest urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 26.06.2017 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Hahahaha:) dobre, poradź jak sprawdzać taką nieszczelność. Dziurka musi być mała bo wpadają tylko takie drobne, żadnych dużych nie ma. I jak usuwać? Zaklejać taśmą czy nowy kawałek rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 26.06.2017 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Te duze sie chowaja. Male?? To moze nie byc to. Zglupłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 26.06.2017 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 No tak, nie te duże, czarne:) tylko takie małe zielone jakby owocówki coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
użytkownik_paulina 04.09.2019 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 No tak, nie te duże, czarne:) tylko takie małe zielone jakby owocówki coś takiego Witam, mam taki sam problem. Martwe muszki wylatują tylko z jednego z anemostatów. Czy znalazł Pan przyczynę pojawienia się tych wstrętnych insektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 05.09.2019 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2019 a może to po prostu zła budowa jednostki , może powietrze omija w jakiś sposób filtry i z tąd robactwo nawiewa do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts