engineer lukasz 26.06.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Cześć! Mam na imię Łukasz, w 2014 skończyłem budownictwo na PŁ. Dwa lata pracowałem w biurze projektowym przy wykonywaniu projektów budowlanych i wykonawczych zarówno mniejszych i większych konstrukcji budowlanych. Teraz pracuję na budowie jako inżynier budowy w firmie będącej GW obiektów przemysłowych na terenie całego kraju. Liczę, że dużo nauczę się czytając wypowiedzi starszych i bardziej doświadczonych forumowiczów, być może czasami sam będę mógł w czymś pomóc Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 26.06.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Bedziesz mial sporo czasu w delegacjach. Nie trac czasu na picie i knucie na budowie. Wpadaj tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engineer lukasz 26.06.2017 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Z czasem właśnie kiepsko, akurat teraz przygotowuję kolejną budowę, to jest trochę luźniej Ale wieczorami postaram się tu zaglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts