saneks 10.09.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Pare lat temu kupiłem działke budowlaną od Urzędu Miasta i Gminy,po czasie okazało sie (jak chciałem rozpocząć budowe)iż nie ma formalnej drogi dojazdowej.Warunkowo dostałem dojazd na działke od Zarządu Dróg z Zielonej Góry,próbowałem polubownie rozwiązać sprawe w moim urzędzie niestety bez owocnie.Po kolejnych moich pismach dostałem odpowiedż" iż skoro działka leży przy drodze to ma dojazd" a faktycznie go nie ma.Jeśli ktoś mugłby mi doradzić jak ten problem rozwikłać byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 11.09.2004 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Jakiej klasy jest droga? Zbiorcza, lokalna, główna? Jak tłumaczą brak możliwości zrobienia wjazdu bramowego?Jeśli sprzedali działkę bez dojazdu jako budowlaną to wal do sądu, gdyż sprzedali działkę z wadą prawną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts