ola093 28.06.2017 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Byliśmy ostatnio u znajomych mojego męża z pracy i mieli przepiękny dywan na podłodze, wręcz nie mogłam oderwać od niego wzroku. Wyglądał dosłownie jak płaskorzeźba! W życiu czegoś takiego nie widziałam. Czy wiecie może gdzie szukać takich dywanów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 28.06.2017 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Podać ci numer telefonu do znajomego męża z pracy?Będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaxe2 30.06.2017 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) mówisz pewnie o dywanach reliefowych. są piękne, to fakt, ale też nie tanie. ja zamawiałam taki dywan (dywanik bardziej) w Art [moderowano], dostałam do nich namiar z polecenia. rewelacyjna robota. Edytowane 1 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Reklama jest niezgodna z regulaminem Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts