Pagin 11.09.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Witam wszystkich poszukiwaczy skarbow Z lekka zaspany przegladalem sobie z rana forum i natknalem sie na Tajemniczy Skarb. Nie moglem odmowic sobie przyjemnosci zalozenia watku z komentarzami. Mam nadzieje ze z komentarze beda rownie nieodgadnione jak sam Skarb. Tajemnicze pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.09.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Tak, masz rację .. Ja też nie odmówiłem sobie z rana "przyjemności" Osowa, trzymam kciuki i będę czytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Osowa ja może nie rano ale też zaspana po nocnym dyżurze poczytałam i czekam na cd.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Osowa ja może nie rano ale też zaspana po nocnym dyżurze poczytałam i czekam na cd.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Wspaniały i oryginalny dziennik, a styl niesamowity !!! Czekam na ciąg dalszy i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.09.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 toż to prawdziwe skarby ukryte ....Krolewna Osowa warta grzechu ,zapewne ,skoro Król tak nieprzytomnie zdesperowany ziemie dla Niej zdobywa .....a niewiasta owa wiele wdzięku posiada, chyba po Rodzicielce odziedziczone, bo wszelakie złe moce przed dnią umykają....czytadło na dlugie jesienne wieczory....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 No cóż nie wypada nie skomentować, jak narazie dramaturgia rośnie.. czekam co będzie dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.09.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Osowa - ło matko ale Twój dziennik jest reeeeeeeeeewelacyjny Z niecierpliwością czekam na dalsze losy królewny i króla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.09.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 ŁOmatko i córko. Tak mi napięcie rośnie, że chyba będe prąd oddawał do wstrętnego ENERGETYKA. Mam nadzieje, że jak w bajce wszystko dobrze sie skończy. Ciekawe , jaki będzie morał na finał.Czekam na c. d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.09.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Ossowa, mam nadzieję, że nie będziesz śpiącą królewną i nie zaśniesz na sto lat. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Osowa, wydrukuję Twój dziennik i będę czytała na dobranoc mojej córeczce. Już widzę jak Czarnoksiężnik Energetyk zajmuje miejsce Voldemorta. Tylko musisz obiecać, że co wieczór przed 21 będzie kolejny odcinek. I niechaj Cię wena nie opuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Ossowa ryzyko zawodowe. Ostrzegam, że możesz mieć konkurencję, ale poczakam jeszczo trochę na licencyję od miecza. Odpowiednia petycyja jużeści wniesona i opieczętowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Osowa Zachęcona komentarzami sięgnęłam do Twojuego dziennika... i uśmiałam się do łez! Gratuluje pomysłu. Rewelacja Tylko pisz nam dalej, nie przestawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.09.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witajcie moi drodzy ! Cieszę się , że komentujecie mój dziennik - jest to dla mnie bardzo budujące Dzięki Oczywiście postaram się pisać cd.( przepraszam ale z czasem troszke krucho- obiecuje się poprawić ) Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ale fajnie sie czyta pisz,pisz!! a co to się stało z tym dyżurnym psychologiem??...lecę sprawdzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.09.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 "Troszkę marudząca Królewna", to troszkę to takie chyba naciągane jest, a i ktoś się chyba odmładza. Nie powinno byc "troszkę marudząca Królowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 "Troszkę marudząca Królewna", to troszkę to takie chyba naciągane jest, a i ktoś się chyba odmładza. Nie powinno byc "troszkę marudząca Królowa"? No KroyenaTY się faktycznie mnie czepiasz , a hym.... Królowa to taka czy ja wiem ... forma hym.... pełna powagi i stabilności - a ja taka nie jestem , mam raczej" pełny ruchu" charakter - więc nijak mi to nie pasowało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.09.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 osowa Król teges to raczej z Królową z Królewną zakrawa co najmniej o kazirodztwo a w stadium początkowym także o kochanie dzieci inaczej Musisz pamiętać, że niektóre osoby to Twój dziennik dzieciom na dobranoc czytają, a to ogromna odpowiedzialność. Stare konie to zrozumieją, a dzieciaki się mogą zacząć dopytywać, a gdzie mamusia Królewny, czy ona na pół sierotka (że się tak wyrażę )? A z tego co wiem to Królowa operatywna jest, no i zawsze można dopisać, że Królowa mimo powagi urzędu jaki piastowała wielce krotochwilna była. Np. lubiła drażnić ryby, zwłaszcza hasłem: "Ryby to kumple nie żarcie." Nadto nowoczesne Królowe się etykiety dworskiej za bardzo nie trzymają (patrz Di, lub jakaś skośnooka) wię możesz być Królowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Wiesz co Kroyena długo zastanawiałam się nad Twoją dedukcją ....w sumie i masz rację Ale pomimo wszystko nie widzę się jako Królowa - to takie pompatyczne , naprawdę ... nie wiem co zrobić z tym fantem , może ankietę? Niech ludziska zadecydują jak ma być a ja się podporządkuję Buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Jaka jest różnica między królewną a królową ? Jakieś 50 lat.... Osowa - to przecież królewna ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts