osowa 18.09.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Witam serdecznie Idąc dalej tym tropem ..doszłam jednak do ankiety Zaznacz jakąś opcję BŁAGAM Dziękuję Ci Ewuniu za wsparcie - jest mi bardzo potrzebne Buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.09.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 No i przenieśli mnie ??????? z psychola .... Czyżbym już była wyleczona ???? Ankieta poleciała na mapę forumowiczów ..... Czy Królewna ma swoje imperium na niej zaznaczyć ? Pozdrawiam redakcję Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Osowa czyżbym dobrze kumał, że wysłasiście na banicję Rycerza niechlubnego herbu Złamana kalenica, i rozpoczęliście poszukiwania nowego Rcerza najlepiej herbu Szybka wiecha, co to go za zasługi dostał, a nie kupił niechlubnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 osowa zalecam odpoczynek. Rekinka drażnisz. Rycerzy herbu Kalenica śliczna (,a za aniołka robi, jakby mnie kto na taki kąt dachowy nabrał to obrzynków z łat by się znalazło ). Rozdwojenie jaźni masz . Z rysopisu filigran. Za dużo babo dźwigasz. Odpocznij, bo z nowu będzie psycho dyżurny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Proszę o korektę w opowieści. Nawet Don Kichote (czyt. chichote) z (a)La Manche jeździł samowtór, a kłopoty z błędnikiem miał, przez co błądzącym go zwali. Że o rycerzach rozbójnikach nie wspomne bo oni zwykle z bandą jeździli. Ale czepliwy jestem, niczym gibon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 22.09.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Łomatko , Kroyena - Ty mnie do grobu wprowadzisz ... a podobno to ja "upierdliwa " jestem i czepialstwo to przypadłośc "bab obrzydliwych " - zaczynam powątpiewać w Twoją płeć Buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 A bo chłopy, jak gibony 5 kończyn mają do czepiania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 22.09.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 w To , że masz PIĘĆ łap nie powątpiewam , to się czyta po paluszkach niecierpliwych - żeś Gibon to widać ale płeć hymmmmm , jakoś nie chcesz mi tego udowodnić choć Cię tak ładnie kuszę Kroyena Ty się tematu trzymaj a nie zbaczasz mi tu na boczny tor kolorowania No jesteś w końcu chłop czy nie ?! Masz to co każdy osobnik płci męskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 osowa(, a która) białogłowa by się tak z Rekinciem integrowała w dziedzinie łaczenia kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 22.09.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 czytaj mój post powyżej z uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 A dych napisałem, że kończyn mam 5. Co to za piąta kończyna? Hmm, chyba z drzewka za późno spadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Osowa cały dzień bez dobrego słowa w kierunku Rekinka, kitujesz, nie uwieżę, żeś taka grzeczna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 To dla Ciebie Joasiu z okazji urodzin http://foto.onet.pl/upload/73/31/_4098.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 osowa, a co ty taka narzekająca. Pikną trawkę masz wokoło chatki, a u mnie ugór lebiodziasty. Pewnie kuropatwy będą miały się gdzie chować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.11.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Chyba się mnie na oki rzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Dla Ciebie - kolejny Aniołek http://www.angelfire.com/tn2/thefrontier/images/glory2.gif albo elfik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 22.11.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ewuniu ..... po prostu cudo ! Dzięki wilgachne , buziaków tysiące !! rozumie , że ma mi pomóc czarować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 24.11.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Co z tym twoim dziennikiem budowy OSSÓWKO ? Z ogromnym napięciem czekamy zakończenia.Taki wspaniały styl.Kończ i nie trzymaj w napięciu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 antek do zakończenia sądząc po zdjęciach to jeszcze trochę, ale trzeba by osowej dopisać, że chce chyba przykończyć jak były premier, znaczy ten tego niestylowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts