lazy_moose 30.06.2017 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Witam Pytanie do specjalistów o poradę. Mam wykonanie docieplenie styro, klej/siatka/klej i zagruntowane białym gruntem Caparola - putzgrunt pod tynk.Robione to było 2 lata temuGeneralnie rzecz biorąc wykonawca to spitolił. Musiałem z nowym wykonawcą dokonać poprawek (wycinka pasa styro przy murłacie), oraz chcę to o ile się da wyprowadzić (paskudnie ten klej był 1wszy raz położony). Aby bezpiecznie położyć raz jeszcze klej/siata/klej: 1) zeszlfiować żyrafą delikatnie putzgrunt i umyć karcherem?2) zagruntować gruntem antyodparzeniowym (np Caparol Silitol)?3) klej/siata/klej4) znów putzgrunt pod tynk5) tynk silikonowy czy to jest poprawnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.06.2017 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazy_moose 30.06.2017 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 dokladnie Dzięki fighter1983! Akurat Twoja odpowiedź jest dla mnie ważna (bywam czytelnikiem Twoich postów). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 30.06.2017 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 dodam: tylko żeby to nie była cienka warstwa kleju typu"szlichta", a prawidłowa warstwa zbrojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts