80x86 30.06.2017 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Zabrałem się dziś (w końcu) za położenie drugiej warstwy wełny mineralnej na poddaszu.* Na wszelkich filmach ładnie nabijają dużą płachtę na wieszaki i wszystko elegancko wisi, po czym zaczepiają CD60, albo tną płyty i wkładają pomiędzy założone wcześniej CeDeki. A u mnie - rwać to się zaczęło w rękach, spadać - pierwszą rolkę w końcu rozszarpałem wkurzony. Pojechałem po piwko, siadłem, podumałem i jakoś na pierwszym skosie to zamontowałem, jak już złapałem profilami to jest OK.* No i mam do Was pytanie - też Wam się to rwało, jaką wełnę mieliście, ci co sami wykonywali - może mają jakieś patenty Dobrze że tej cienkiej mam niedużo i muszę dokupić, bo z tą to nie zdzierżę. A - ta co mam to Rockwool Megarock Plus - o taka: Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 30.06.2017 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 ja tne na pasy z dlugości rolki i w tej formie nabijam na haki. kawalki cd zakladam na haki celem podtrzymania. jak mam cala szerokosc podwieszone to zakladam docelowy cd60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts