fotohobby 02.07.2017 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Przecież rózne hurtownie mają różne marże, rózne ceny zakupów u różnych produxentów, ceny transportu sie roznia w zależności od odległości do producenta. Poza tym z takim podejsciem to przecież i tak wybierzesz np okna z szybami wytapianymi z ukopanego obok piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
białymlatawcem 02.07.2017 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 (edytowane) Ehhh ludzie, no i po co te złośliwości. Przecież wiadomo że większość materiałów kupię normalnie jak wszyscy, a to co mogę bo mam zakłady produkcyjne na miejscu kupię u siebie. Nie widzę w tym nic złego ani dziwnego. Czy Wy nie wolicie wspierać lokalnych producentów? Ja tak wolę. I tak, wiem skąd będę miała wydobywany piach- z naszej żwiorowni. Co nie znaczy że konkretną wełnę, dachówkę czy cegłę elewacyjną, których u mnie nie produkują mogę taniej kupić w innym miejscu, niż najbliższe składy budowlane. Oczywiście łatwiej będzie mi kupić towar w skałdzie na miejscu- nie trzeba płacić z góry, szybciej dostarczą. Ale jeśli nie zrobią mi rabatu tak dobrego jak np. na allegro to sorry- nie będę przepłacać (acha, transport przy tak dużej ilości zamówienia często jest gratis, np. na wełnę, która jedzie bezpośrednio od producenta do każdego miejsca w kraju:)) No i właśnie o to mi chodzi, o prównanie różnych cen w hurtowniach i składach w całym kraju. Bo jak u mnie będzie drożej niż gdzie indziej nawet z transportem to zamówię sobie przez internet. Bez łaski. Po prostu nie chcę zostać wyfrajerowana;) Edytowane 2 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Łączenie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.07.2017 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 No to sprawdzaj, to sie zmienia.Nikt nie poda ci cen z drugiego konca Polski, wliczajac w to jeszcze transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts