PandaWielka 03.07.2017 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witajcie Mam niestety juz zle doświadczenie i jeden rodzaj płytek musiałam zwrócić bo były krzywe. Chce polożyc plytki takie same na dużej powierzchni kilku pomieszczeń parteru dlatego chcę aby były dobre ale jednoczenie nie mam pieniędzy na bardzo drogie wloskie itp Wybieram terazpomiedzy tubadzin epoxy grey i opoczno nerthus. Pytanie do Was drodzy użytkownicy czy macie może takie plytki? Czy nie było z nimi problemu? Nie byly krzywe itp? Te Tubadzin mają opinie w internecie, że się wycieraja... Nie chce ponownie kupić jakiegoś bubla Będę wdzięczna za Wasze opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 03.07.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Każde płytki są krzywe , jedna mniej drugie więcej ... Różnice mogą wynosić nawet killka milimetrów na grubości i na wymiarach , tak samo krzywizna ... Dla tych którzy mają większe wymagania są płytki rektyfikowane. Różnica jest taka że zwykłe płytki są cięte na wymiar przed wypaleniem i po wypalaniu zmieniają swoje kształty i wymiary a rektyfikowane są cięte po wypaleniu i wtedy dokładność wymiarów i wykończenia (rogi) jest dużo wyższa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 04.07.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Mam w kuchni (a właściwie będę miała, właśnie "się kładą") epoxy grey - one są rektyfikowane, więc raczej powinny być równe. W łazience mam inne płytki z tubądzina (też rektyfikowane) i wszystko z nimi ok, glazurnik nie narzekał, że krzywe Użytkują się dobrze, nic się nie wyciera, jestem z nich bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts