Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Architekt Wojciech Orenowicz- Atectis, Ruda Śląska - prośba o opinie

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie,

To mój pierwszy post na forum, więc przepraszam jak w złym dziale..

Szukam opinii dotyczących współpracy z architektem Panem Wojciechem Orenowiczem lub jego firmą - Atectis w Rudzie Śląskiej.

Za wszystkie uwagi - te pozytywne lub negatywne a nawet neutralne będę wdzięczny.

Jeżeli ktoś woli na priv oczywiście też może być.

Marek

• 5 months później...
  • 4 months później...
W ogóle, wcale nie podejrzana opinia. Panie Wojciechu Orenowiczu - wstyd... i żenada...:spam:

Witam,

Jestem nowym, niedoświadczonym użytkownikiem forum. Mój pierwszy wpis mógł być różnie odczytany.

Zacznę więc jeszcze raz.

Chciałbym podjąć współpracę z architektem. Rozważam m. in. biuro architektoniczne podane w temacie. Byłem w tym biurze na rozmowie i otrzymałem

odpowiedzi na niektóre z moich pytań dotyczące przyszłego projektu.

Możliwe, że Ktoś z tego forum korzystał z usług wymienionego biura i może pomóc mi w podjęciu decyzji.

Uprzejmie proszę o informacje na łamach forum lub na mój adres e-mail [email protected]

Pozdrawiam

• 1 year później...
W ogóle, wcale nie podejrzana opinia. Panie Wojciechu Orenowiczu - wstyd... i żenada...:spam:

Dzień dobry, witam serdecznie uczestników forum.

Cieszę się z pozytywnej opinii na temat naszej pracy i uprzejmie informuję, że ta opinia nie jest opublikowana przeze mnie. Bardzo proszę tego nie insynuować, to podważa naszą wiarygodność i renomę. Wykonujemy skomplikowane usługi wyższego rzędu w zakresie zawodu zaufania publicznego, działania które pan insynuuje nie mieszczą mi się w głowie. Proszę pamiętać, że w przypadku usług takich jak nasze - zarówno pierwsza rozmowa jak i późniejszy ewentualny całokształt współpracy z klientami bardzo szybko weryfikuje jej jakość.

Pozostając otwarty na konstruktywną krytykę w zakresie naszej pracy

serdecznie pozdrawiam

Wojciech Orenowicz, ATECTIS

Edytowane przez atectis