maddam 04.07.2017 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witajcie, Czy możecie polecić firmę z okolic Trójmiasta, która dobrze wykona wylewki anhydrytowe?Dzwoniłem do Termolitu, ale tam mi powiedzieli, że chwilowo nie "operują" w tych okolicach... Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 04.07.2017 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witajcie, Czy możecie polecić firmę z okolic Trójmiasta, która dobrze wykona wylewki anhydrytowe? Dzwoniłem do Termolitu, ale tam mi powiedzieli, że chwilowo nie "operują" w tych okolicach... Maciej zerknij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maddam 05.07.2017 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts