vietcong 04.07.2017 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witam, jestem na etapie wyboru rekuperatora, kilka kilometrow od budowy mam producenta RekuEKO, firmę Floop System. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym sprzętem? Jakieś opinie? Generalnie, próba kontaktu telefonicznego nic nie dała, pan z którym rozmawiałem nie potrafił powiedzieć jakie wentylatory montują itp. a jak mantrę powtarzał tylko "proszę wysłać emaila z zapytaniem"... oczywiście pytanie o cenę również pozostało bez odpowiedzi - odesłano mnie do instalatorów, ale na prośbę o kontakt choć do jednego znów - "proszę wysłać emaila z zapytaniem".Pytanie czy sprzęt jest wart artykułowania kolejnych próśb - "proszę, weźcie moje pieniądze..." czy lepiej skierować swoją uwagę na Theslagreen, Wanas, Enervent, Ekozefir czy Aeirs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts