janusz1994 04.07.2017 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witam wszystkich forumowiczów.Poszukuję jakiejś firmy, która mogłaby się zająć oznakowaniem hali produkcyjnej. Chodziłoby mi o wyznaczenie nowych dróg komunikacyjnych itp. Miałem już nieciekawe doświadczenia z tego typu firmami dlatego wolę się najpierw dowiedzieć czegoś w internecie. Mógłby ktoś polecić jakąś firmę, z którą miał już kontakt? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.07.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Za mało informacji.Masz na myśli projekt oznakowania czy wykonanie oznakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1994 06.07.2017 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Najlepiej i to i to. Zależałoby mi na tym, żeby to było porządnie zrobione, więc może być też z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EarlJacob 29.06.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Moim zdaniem dobrym pomysłem może być poszperanie w tym temacie w Internecie. To się według mnie naprawdę będzie opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubary 27.08.2018 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Sprawdź na stronie . Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts