Evostudios 04.07.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Cześć wszystkim mam pewien problem bo remontuję dziadkom działkę i niestety obecne drzwi mają 70 cm (80cm otwór) i moje pytanie ma ktoś pomysł jak powiększyć otwór by był większy i było to dobrze zrobione. Teraz standard to raczej min 80cm i ciężko dostać już 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.07.2017 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Drzwi do działki to furtka. Opisz co remontujesz w jakim materiale coś ktoś doradzi. A drzwi 70 sa dość łatwo dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evostudios 04.07.2017 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Drzwi do działki to furtka. Opisz co remontujesz w jakim materiale coś ktoś doradzi. A drzwi 70 sa dość łatwo dostępne. Remontuje domek na działce ściany to chyba bloczek komórkowy. 70cm drzwi zewnętrzne znalazlem tylko techniczne a chciałbym coś z dwoma zamkami i coś mocniejszego oczywiście tez nie w mega cenie. znalazłem za 599 od polskiego producenta drzwi ale najmniejsze 80 Edytowane 4 Lipca 2017 przez Evostudios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 04.07.2017 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Remontuje domek na działce ściany to chyba bloczek komórkowy. 70cm drzwi zewnętrzne znalazlem tylko techniczne a chciałbym coś z dwoma zamkami i coś mocniejszego oczywiście tez nie w mega cenie. znalazłem za 599 od polskiego producenta drzwi ale najmniejsze 80 jak masz ścianke z bloczku komórkowego to nawet lżej będzie powiększyć otwor, ja bym użył dużego fleksa, wymierzył otwór tak by było po 1cm luzu z każdej strony futryny na piane i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts