truman20 05.07.2017 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Witam. Mam w jednym pomieszczeniu zrobioną*niedawno nową posadzkę - styropian -> ogrzewanie podłogowe wodne -> jastrych 6cm. Muszę podwyższyć ten jastrych o 3,5cm żeby zrównać się z resztą*pomieszczeń w domu i teraz mam pytanie jak to zrobić najmniej inwazyjnie? Oczywiście nie będę niszczył istniejącej wylewki. Pytanie jak to zrobić? 1) Czy jak wysypię kolejny jastrych 3,5cm i na to chcę dać płytki gresowe, to czy nie będzie to zbyt cienka warstwa wylewki i w przyszłości nie rozwarstwi się z dolnym jastrychem i płytki nie zaczną*pękać? 2) Czy pewniej będzie wylać jakąś wylewkę*samopoziomującą z włóknami szklanymi? 3) Czy bezpieczniej będzie dać*siatkę stalową do nowej warstwy żeby nie popękała? 4) Czy jest jakiś*inny szybki sposób na zrobienie tego? Jakieś płyty? Podkłady specjalistyczne? Coś innego? Jak byście to zrobili żeby było dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts