manwithnoname 05.07.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Witam serdecznie Wszystkich Mam dylemat z jakiej fabryki wybrać okna na tym profilu. Otrzymałem wiele ofert i decyzja ostateczna padła na Teamplast lub AdamS. Ceny podobne (Teamplast tanszy 150 zł). Składowe okien również czyli w obu przypadkach ciepła ramka, przeszklenia... Różnią się tylko okucia: AdamS: okucia Siegenia Titan AF Teamplast: okucia Roto Jestem świadomy że dobry montaż to podstawa ale nie mam potwierdzenia która frima montująca wypada lepiej. W każdym bądź razie nie mają negatywnych opini w internecie. Dodatkowo montaż różni się poszerzeniami pod okna balkonowe: - firma mont. dla AdamS: 10 cm - firma mont dla Teamplast: 16cm Proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/230450-veka-softline-82-z-adams-czy-mo%C5%BCe-z-teamplast/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts