Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie, mój instalator alarmu sobie jakoś nie radzi z tematem...

Pobrałem aplikacje Perfecta Control i po wprowadzeniu wszystkich ID i IMEI pojawia się komunikat , że usługa wysyłania powiadomień push dla tego systemu jest nieaktywna.

Instalator twierdzi, że uaktywnił tą opcję i powinno być ok, później uaktywnił jakąś inną opcję i dalej lipa... Twierdzi, ze może coś pakietem danych SIM ( że ich może nie ma?) ale z aplikacji mogę korzystać i wł/wył system poprzez appkę. Mam aktualny podgląd na wszystkie zdarzenia, itp.

Ktoś, coś? Jakieś pomysły poza zmianą instalatora? :D

https://forum.murator.pl/topic/230465-satel-perfecta-nie-dzia%C5%82aj%C4%85-powiadomienia-push/

Witaj,

Osobiście nie instalowałem Perfekty ale mam wiele na koncie instalacji na Integrach z ETHM i tam aby działały powiadomienia oprócz włączenia ich przez instalatora trzeba także w zakładce powiadomienia w aplikacji na telefonie wybrać o czym ma powiadamiać system.

mariuszx49 , dzięki ale niestety nie ma opcji w aplikacji na tel wyboru powiadomień. Na tel mam ogólnie ustawione, że Perfecta ma włączone powiadomienia ale tak jak pisałem - przy odpalaniu appki na początku ( po wpisaniu wszystkich numerów) wywala komunikat, że usługa powiadomień jest nieaktywna. Czyli wygląda na to, że problem leży po stronie centralki, np. coś nie ustawione tak jak potrzeba...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...