suzanita 05.07.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Witajcie, mój instalator alarmu sobie jakoś nie radzi z tematem... Pobrałem aplikacje Perfecta Control i po wprowadzeniu wszystkich ID i IMEI pojawia się komunikat , że usługa wysyłania powiadomień push dla tego systemu jest nieaktywna. Instalator twierdzi, że uaktywnił tą opcję i powinno być ok, później uaktywnił jakąś inną opcję i dalej lipa... Twierdzi, ze może coś pakietem danych SIM ( że ich może nie ma?) ale z aplikacji mogę korzystać i wł/wył system poprzez appkę. Mam aktualny podgląd na wszystkie zdarzenia, itp. Ktoś, coś? Jakieś pomysły poza zmianą instalatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszx49 09.07.2017 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Witaj, Osobiście nie instalowałem Perfekty ale mam wiele na koncie instalacji na Integrach z ETHM i tam aby działały powiadomienia oprócz włączenia ich przez instalatora trzeba także w zakładce powiadomienia w aplikacji na telefonie wybrać o czym ma powiadamiać system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suzanita 10.07.2017 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 mariuszx49 , dzięki ale niestety nie ma opcji w aplikacji na tel wyboru powiadomień. Na tel mam ogólnie ustawione, że Perfecta ma włączone powiadomienia ale tak jak pisałem - przy odpalaniu appki na początku ( po wpisaniu wszystkich numerów) wywala komunikat, że usługa powiadomień jest nieaktywna. Czyli wygląda na to, że problem leży po stronie centralki, np. coś nie ustawione tak jak potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vascode 06.08.2017 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) zacznijcie od aktualizacji softu Perfecty, macie zapewne pierwszą wersję a tam zdaje się był problem z powiadamianiem... Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez vascode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
multik123 04.11.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 witam Potrzebuje zainstalować alarm w garazu ale sterowany timerem Czy w mikrze jest to możliwe ?Ajak nie to jak najtaniej to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts