matiix 07.07.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Poszukuje informacji i zdjęć domów z oknami w kolorze metalbrush aluminium czyli szczotkowane aluminium. Ktoś coś gdzieś widział.Może jakieś porady jaki kolor ewelacji pasuje najbardziej do takich okien i ciemnego dachu. wszelkie info potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiix 09.09.2017 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Już zamówione jak będe miał zamontowane wkleję zdjęcia dla ew. następnych szukających informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiix 27.10.2017 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Zamontowane jak zdejmę folie zapodam zdjęcia.Dodatkowo zapytam kiedy proponujecie zdejmować folie ochronna na profilach. bo do tynków okna będą obklejane od wew. a do ocieplania od zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.10.2017 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Ja to proponuję od razu przy montażu. Traktuję to jako zakończenie tego etapu pracy. Mam możliwość sprawdzenia czy okna nie są uszkodzone i nie mam potem przepychanek typu "panie, to było pod folią"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiix 28.10.2017 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Ja to proponuję od razu przy montażu. Traktuję to jako zakończenie tego etapu pracy. Mam możliwość sprawdzenia czy okna nie są uszkodzone i nie mam potem przepychanek typu "panie, to było pod folią"... Zdejme folie od strony zewnętrzej gdyż ocieplenie budynku będe robił dopiero za rok. W środku zostawie bo na poczatku wiosny będą robione tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiix 29.10.2017 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Na razie jedno zdjęcie w pochmurny dzień, bo do słońca jaśnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts