rysnek75 09.07.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Na imię mam Ryszard. Serdecznie witam wszystkich forumowiczów z nadzieją że pomożecie mi wyremontować 100 letni dom. Aż się trzęsę ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 09.07.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Witam, życzę powodzenia, a strach zostaw za drzwiami- jest złym doradcą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosek2 09.08.2017 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Witam ja się rozglądam a od stycznia zaczynam remont mieszkania 62m IIIp całkiem do remontu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts