Filemon_Wroc 10.07.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Witam,Temat zapewne oklepany, powracajacy jak bumerang ale mam problemy ze znalezieniem konkretnych informacji Co sie stanie jesli na mojej działce budowlanej MPZP- budownictwo mieszkaniowe jednorodzinne postawie budynek do 36 m bez przechodzenia procedury pozwolenia. Bede chcial wybudowac szambo podłaczyc prąd i wodę i bede w tym budynku przebywał stale (mieszkał) Oczywiście bedzie mi zalezało na meldunku bo coraz wiecej jest informacji ze praktyczne zniesienie obowiazku meldunkowego w Polsce jest fikcja - bez meldunku bank wypowie mi umowy juz posiadanych kart kredytowych, nie dostane kredytu na zakup czegokolwiek, nie zapiszę sie do biblioteki etc. CZy wybudowanie budynku poza standardową ściezka (projekt budowlany/adaptacja/pozwolenie/zgłoszenie/budowa z dziennikiem/odbiór budynku) w obecnych realiach wogóle ma sens. Przypominam że celem inwestycji jest STAŁE MIESZKANIE NA DZIAŁCE BUDOWLANEJ dziękuje za wszelkie konstruktywne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts