Filemon_Wroc 10.07.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Witam,Temat zapewne oklepany, powracajacy jak bumerang ale mam problemy ze znalezieniem konkretnych informacji Co sie stanie jesli na mojej działce budowlanej MPZP- budownictwo mieszkaniowe jednorodzinne postawie budynek do 36 m bez przechodzenia procedury pozwolenia. Bede chcial wybudowac szambo podłaczyc prąd i wodę i bede w tym budynku przebywał stale (mieszkał) Oczywiście bedzie mi zalezało na meldunku bo coraz wiecej jest informacji ze praktyczne zniesienie obowiazku meldunkowego w Polsce jest fikcja - bez meldunku bank wypowie mi umowy juz posiadanych kart kredytowych, nie dostane kredytu na zakup czegokolwiek, nie zapiszę sie do biblioteki etc. CZy wybudowanie budynku poza standardową ściezka (projekt budowlany/adaptacja/pozwolenie/zgłoszenie/budowa z dziennikiem/odbiór budynku) w obecnych realiach wogóle ma sens. Przypominam że celem inwestycji jest STAŁE MIESZKANIE NA DZIAŁCE BUDOWLANEJ dziękuje za wszelkie konstruktywne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/230568-budynek-do-36m2-na-dzia%C5%82ce-budowlanej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts