gawel 19.09.2020 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Wszystkie inne urządzenia też mają serwis. A jaki kominiarz przy Wentylacji Mechanicznej? Grzejniki elektryczne nie mają serwisu i podłogówki elektryczne też nie a nawet jak grzejniki się zepsują po 50 latach to można wymienić za 200 zł /sztukę, PV tez nie wymagają serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.09.2020 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Wszystkie inne urządzenia też mają serwis. A jaki kominiarz przy Wentylacji Mechanicznej? ja nie ma WM i jestem jej przeciwnikiem w czystych i fajnych terenach, jak ktoś mieszka koło wysypiska śmieci lub w uciążliwym sąsiedztwie to zło konieczne i nie wiem jakie to są koszty przeglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neutral 20.09.2020 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Wiem, że temat wielokrotnie poruszany, ale nie mogę się oprzeć pokusie zapytania Cie gawel dlaczego WM jest zła na czystych terenach? I rzeczywiście na zachodzie widzi się tendencje do odchodzenia z gazu, ale muszę przyznać, że grzanie prądem z cop 1 jest po prostu drogie i również takie ogrzewanie bez paneli nie przejdzie. Pompa ciepła również kosztuje bardzo dużo i przynajmniej na początku w ramach gwarancji potrzebuje serwisu. U mnie wymaga to jeszcze przeliczenia, ale jeśli gaz do mojej działki doprowadzi gazownia, a wstępnie słyszałem, że tak ma być to raczej zdecyduję się na gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts