jammo 16.07.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Nie wiem jak jest obecnie z ich jakością , ale niedawno jak sam szukałem okien dla siebie to spotkałem się z opiniami , że firma Jezierski trochę spuściła z jakości i podupadła przez to. Dopiero teraz po zmianach właścicielskich czy coś takiego, ponownie starają się odbudować swoją markę , ale jak to jest faktycznie to już nie wiem. Cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 16.07.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 My mamy wycenione na ok. 30 tys. okna Dako(ale w tym jedno o wysokości 5m). Szukamy tańszej oferty, ale nie chcemy schodzić z jakości. Okna są mega istotne przy zachowaniu izolacyjności termicznej budynku, więc nie warto oszczędzać. My ekstrawagancko wybraliśmy sobie duże okna do salonu, ale bez nich spokojnie o połowę ścięlibyśmy koszty zachowując parametry cieplne. Na oknach nie warto oszczędzać, bo potem to wyjdzie przy eksploatacji budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 16.07.2017 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Izolacyjność cieplna to grosze, różnice pomiędzy dzisiaj produkowanymi oknami są pomijalne, przynajmniej dopóki ktoś nie buduje domu pasywnego, który ma zamiar ogrzać ciepłem własnego ciała i czajnikiem elektrycznym. Większym problemem jest stabilność okien. Dzisiaj okna są duże, pakiety trzyszybowe ciężkie. Wybrałem okna na niby sensownym profilu Bluevolution 82 i wszystkie drzwi balkonowe reguluję co trzy miesiące. Właśnie się skończył zakres regulacji w jednych z nich i trzeba zamówić ekipę do rozszklenia i przestawienia podkładek. Ciekawe, kiedy kolejne dołączą. Niestety nie wiem, jak można było tego uniknąć, obawiam się, że przepłacenie +50% za "renomowanego" producenta (a mój to też nie taka firma krzak - Petecki) nie byłoby gwarancją braku takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 17.07.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 My mamy wycenione na ok. 30 tys. okna Dako(ale w tym jedno o wysokości 5m). Szukamy tańszej oferty, ale nie chcemy schodzić z jakości. Dako wcale nie jest gwarantem jakości. To już jest producent stawiający na okna tanie a nie dobrej jakości i jak znajdziesz jeszcze tańszego to życzę powodzenia na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 17.07.2017 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 cena nie zawsze = się jakość, tak samo jak w dzisiejszych czasach marka nie zawsze daje 100% jakości. Okna to ciężki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józef80 22.07.2017 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Nie wiem jak jest obecnie z ich jakością , ale niedawno jak sam szukałem okien dla siebie to spotkałem się z opiniami , że firma Jezierski trochę spuściła z jakości i podupadła przez to. Dopiero teraz po zmianach właścicielskich czy coś takiego, ponownie starają się odbudować swoją markę , ale jak to jest faktycznie to już nie wiem. Cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakości. Ale w dalszym ciągu wygrywają chociażby z drutexem. u nas sie sprawdzaja bez zarzutu od 8 lat, plus za dzwiekoszczelnosc i sprawny bezawaryjny mechanizm otwierania i zamykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 30.07.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 KrzysztofowiczIle dostajesz za takie prymitywne posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Photoadam 05.09.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 A czy rzeczywyście warto wybrać takie okna jak Jezierski? Są sporo droższe, ale nasz fachman mówi, ze na komponentach Schuco i jakiś jeszcze podobno najlepszych i starczą na 30 lat, prawda to? Mnie nazwy tych komponentów niewiele mowią Za ceną idzie jakość. Skoro okna mają służyć lata nie warto oszczędzać. Schuco to najwyższa półka. Jesli tylko masz środki to się nie zastanawiaj i bierz jezierskiego.( 30 lat gwarancji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józef80 06.09.2017 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Nie wiem jak jest obecnie z ich jakością , ale niedawno jak sam szukałem okien dla siebie to spotkałem się z opiniami , że firma Jezierski trochę spuściła z jakości i podupadła przez to. Dopiero teraz po zmianach właścicielskich czy coś takiego, ponownie starają się odbudować swoją markę , ale jak to jest faktycznie to już nie wiem. Cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakości. ponoc kiedys nie wyrabiali z zamowieniami, ale mowiac szczerze to to sie ma chyba nijak to terazniejszosci.. rok temu - siostra montowala w domu te okna, zadnych opoznien.. w zakladzie nam tez wymieniali... wszystko na czaas, dobry montaz.. duzo dobrego sie tam zadzialo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts