raxal 26.07.2002 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Mam zamiar zainstalować dwa piece podłączone do co. jeden gazowy drugi węglowy+do spalania "wszystkiego".Czy obydwa można podłączyć do jednego wkładu kominowego lub komina np. Schidla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raxal 28.07.2002 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Widzę że sam muszę sobie odpowiedzieć. "fachowcy?" twierdzą że można pod warunkiem że będzie oddzielne zamykanie dla każdego pieca i warunek że nie można palić równocześnie w obu. Przedstawiciel Schiedla twiedzi że nie można bo jest to niezgodne z przepisami. Znajomy architekt też uważa że do węglowego najlepiej wymurować oddzielny komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 28.07.2002 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Badz cierpliwy. Pamiętaj fachowcy siedzą w internecie jak są w pracy a wczoraj i dzisiaj piją piwo i pewnie sie opalają. Od jutra się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raxal 29.07.2002 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Jestem cierpliwy. i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dlugi 30.07.2002 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 poczytaj ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY z dnia 12 kwietnia 2002 r.w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie.(Dz. U. Nr 75, poz. 690) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 30.07.2002 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 W starym domu miałam w oddzielnych kominach , pewno z jakiegoś powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raxal 02.08.2002 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Też zrobiłem dwa.Jeden Schiedla do gazu drugi do pieca węglowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts