Pez 11.07.2017 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Cześć, Forum przeglądam od dawna, przyszedł czas na pierwszy post. Stolarz skończył w kuchni z montażem na blacie(dąb fornir) jest widoczna smuga, coś jak by zeszlifowane i potem całość lakierowana. Wg. stolarza jest to normalne i tam była gałązka i ją wyciął. Starałem się to uchwycić na zdjęciach. Proszę o rady czy to może tak być czy blat do wymiany przez stolarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 11.07.2017 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Gdyby tam rzeczywiście była gałązka to byłoby widać sęk, a tu ewidentnie tego nie ma. Wg mojej opinii to gość ściemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawe100 11.07.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Dla mnie mogłoby być. Będzie przeszkadzać w użytkowaniu? Niech zjedzie z ceny a nie od razu won. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts