jerzyka51 11.07.2017 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 WitamMam mały problem .Dwa lata temu dostałem odpady pianki pur od "pigeona". Zamawiałem dwa tiry ,przyjechał jeden samochód ,miałem nadzieje że przyjedzie jeszcze jeden. Tą pianę wykorzystałem do ocieplenia fundamentu, Z tej pierwszej dostawy ociepliłem ok 60 % długości.Zadzwoniłem do firmy i okazało się ,że to co przyjechało to są dwa tiry .Zamówiłem następne ,dzwoniłem ,usłyszałem ,trzeba czekać. Czekałem dwa lata ,pani informowała mnie ,że jeszcze trzeba czekać ,a teraz dowiedziałem się ,że już tych odpadów nie dostanę. Muszę gdzieś je kupić ,by dokończyć obsypywanie fundamentów. Pracuję daleko i nie zawsze mogę śledzić internet. Może macie namiary, na firmę gdzie mogę dostać,kupić odpady z cięcia płyt pur. Prose o informacje.Miłego wieczoru J.Korona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.07.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 z xps i eps ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyka51 16.07.2017 03:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 WitamTe odpady z XPS i EPS ewentualnie później na docieplenie strychu. Na ocieplenie fundamentów nie bardzo się nadają.Odpadu z pianki PUR nie zatrzymują wody , po deszczu, jak się weźmie je w rękę to są suche.Miłego dnia J.Korona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts