PandaWielka 13.07.2017 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 (edytowane) Witajcie. Plytkarz właśnie skończył u mnie kladzenie plytek gresowych 60x60 w korytarzu, kuchni i łazience. Płytki są położone rowniutko, fuga 2mm. Ok 4mm kleju jest pod plytka. Wszystko było by pięknie gdyby nie pusty odgłos na niektórych płytkach. Nie na wszystkich i nie na całości. Ale co 6ta plytka powiedzmy tak stuka jak pusta szkLanka na 1/3 boku. Duża plytka w toalecie 120x60 stuka na środku. Poza tym ze to trochę denerwuje, bo hałas większy a nie taki stlumiony będzie to mam pytanie czy z technicznej strony może powodować pekniecia plytek? Jak podejrzewam jest za malo kleju. Widziałam ze plytkarz rozprowadza po całości. Przynajmniej te które robil przy mnie. Pkytki są jeszcze nie zafugowane. Czy można to jakoś teraz jeszcze naprawić? Czy robić aferę? Bo jak pisałam wizualnie efekt jest piękny a jestem pedantka Dodam że inny plytkaRz kladl plytki w pomieszczebiu gospodarczym i tam nie ma tego pustego dźwięku. Edytowane 13 Lipca 2017 przez PandaWielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts