lukpat 13.07.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witam, Muszę wyciąć 20 ar lasu pod drogę, czy lepiej wyciąć na równo z ziemią, z truć i nawieź tłucznia czy kopać korzenie?. Będę dzielił działki i pasuje mi to pierwsze rozwiązanie , ale czy przez tą drogę coś nie przebije później. Na pewno w przyszłości będzie asfaltowa, ale to już ja nie chcę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 13.07.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Jak nie przebije, to zgnije i będzie się zapadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 13.07.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witam, Muszę wyciąć 20 ar lasu pod drogę, czy lepiej wyciąć na równo z ziemią, z truć i nawieź tłucznia czy kopać korzenie?. Będę dzielił działki i pasuje mi to pierwsze rozwiązanie , ale czy przez tą drogę coś nie przebije później. Na pewno w przyszłości będzie asfaltowa, ale to już ja nie chcę robić. Po co sie pytasz jak i tak zrobisz prowizorke, na ktora przyszly wykonawca bedzie sie wku..al ? Chcesz robic porzadnie i nie zmarnotrawic tłucznia to pod droge sie korytuje !! do warstwy nośnej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts