Pan Lukasz 13.07.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witam, mam następującą sytuację: w pół roku po zainstalowaniu pieca przez przedstawiciela firmy Dworek Olkusz doszło do zalania piwnicy w której ów piec miałem zainstalowany. Oberwanie chmury, ściana deszczu, i stało się nieszczęście. Dom oczywiście ubezpieczony, w Ergo Hestii, więc myślałem że sprawa jest prosta. Nic bardziej mylnego. Po zgłoszeniu Ergo Hestia zrzuciła na mnie znalezienie fachowca, który wyceni straty poprzez wykonanie ekspertyzy. A ja na swoim terenie powiatu Zawierciańskiego nie mogę znaleźć nikogo takiego. I tutaj wkracza forum muratora: czy ktoś z Was borykał się z podobnym problemem? Może ktoś z Was może polecić kogoś, kto wykona taką ekspertyzę w województwie Śląskim bądź w pobliżu województwa? Będę wdzięczny, bo jestem totalnie w kropce pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts