MojNIck 15.07.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Cześć, poszukuję słupków do balustrady szklanej, typu, że szyba wkładana jest w słupek, a nie mocowana na dodatkowych uchwytach.Coś w stylu tego, co widać na tym zdjęciuhttp://www.szklarze.wroclaw.pl/images/szklane-balustrady1.jpgDokładnie potrzebuję 2 słupki kończące i 2 narożny.Niestety, nie mogę nigdzie znaleźć tego typu elementów, wszystkie są do montażu na dodatkowe uchwyty...Poradzicie, polecicie gdzie szukać? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 16.07.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Takich słupków nigdzie nie dostanieszTrzeba zamówić u stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MojNIck 25.07.2017 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Dzięki za info, tak myślałem... W sumie samo wykonanie to nie problem, stolarza mam pod ręką, który za flachę to zrobi. Powiedz mi tylko, jak w takim czymś zamontować w takim razie szybę? Są jakieś specjalne uszczelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 26.07.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Na silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts