grzejnik 13.09.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Mam działke rekreacyjną w Borównie koło Bydgoszczy i mysle zeby sie tam wprowadzic na dobre. Wiem, ze o zameldowaniu nie ma mowy ale zastanawiam sie czy ktos albo cos moze mi zabronic mieszkac tam caly rok. Na dzialce tej mam prad przez caly rok. Woda jest wylaczana na zime ale moge wykopac studnie - wody gruntowe sa nisko. Poza tym z modernizacja i ociepleniem domu nie bedzie zadnych problemow. Prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.09.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Z tego co wiem, to mieszkaj na zdrowie ! Nie słyszałem, by coś stało na przeszkodzie, a z meldunkiem to rzeczywiście tak jest.PozdroJ PSNo chyba, że jakiś "dobry sąsiad" podkabluje i na podstawie przepisów meldunkowych urzędnicy mogą jakąś karę administracyjną wlepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.09.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 pod Białegostokiem jest całe osiedle domków "letniskowych", piękna okolica, ładne domki, itd... a w papierach wszystko letniskowe i jakoś mieszkają na stałe i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.09.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 ...cóż, nauka trochę trwa...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 13.09.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 No chyba, że jakiś "dobry sąsiad" podkabluje i na podstawie przepisów meldunkowych urzędnicy mogą jakąś karę administracyjną wlepić. Nie mogą, bo grzejnik będzie wciąż zameldowany u mamusi A nawet jak nie będzie, to wali następujący tekst: "Panie władzo, właśnie wróciłem zza granicy nie było mnie dwa miesiące (dozwolone bez zgłaszania!). Posiedzę dwa dni (dozwolone bez meldunku!) i znów wyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.09.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 ...o, o, o to właśnie chodzi ! A sąsiad powie że od 2 tygodni tu siedzi i już można mandat karny wypisać Pozdro J Ale mieszkaj na zdrowie z nadzieją na normalne sąsiedztwo. Zawsze możesz powiedzieć że dobytku pilnujesz, bo w okolicy złodziejstwo okrutne panuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 13.09.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Łeee, no co ty, sąsiad jest ślepawy, brata widział, albo zięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzejnik 13.09.2004 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Dzieki wszystkim za dobre rady !!! ) Zabieram sie do przeprowadzki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Tylko zostań administracyjnie na starym meldunku, żeby jakiś głupek za biurkiem z końcem lata cię nie wyeksmitował z własnego domku letniskowego. W dobrze pojętym Twoim interesie (oczywiście ). Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts