Lucass79 17.07.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Dzień dobry, potrzebuję porady w temacie następującym. Mieszkam w kamienicy, przy kuchni mam małą spiżarkę w której na ścianie zewnętrznej jest wnęka o wymiarach 25 cm (gł) 58 cm (szer) i niestety ściana w tej wnęce przemarza mi w zimie na wylot (nie dziwota bo pomierzyłem że grubość tej ściany to 12 cm). Wiadomo co za tym idzie - grzyb. Nie mam innego wyjścia jak zamurować tę wnękę, stracę co prawda 1/3 spiżarni ale z grzybem i tak się nie da. I właśnie pytanie do znawców - jak to zrobić, tzn. czym. Murować pustakiem komórkowym czy raczej może kleić styropian a potem klej i siatka. Czy może jeszcze inaczej? Edytowane 17 Lipca 2017 przez Lucass79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.