jurnytadek 18.07.2017 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Mamy tu jakiś fanów brydza? macie z kim grac np grupe znajomych i dlugo gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romario2 20.09.2017 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 mnie kiedyś dziadek próbował nauczyć grać ale powiem Ci że tym razem nauka poszła w las i nie umiem grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.06.2018 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Ja wręcz uwielbiam! Za czasów studiów gadali, ze jeżeli brydż przeszkadza Ci w nauce to przestań się uczyć! Rok przegrałem... Teraz tylko czasem da się na mojej pustyni czwórkę jaką zebrać... Szkoda... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts