jurnytadek 18.07.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 dzien dobry czy dach planja jest dobry? buduje dom z niestandardowym kształtem dachu i trzeba mi czegos co latwo sie formuje i pozniej nie bedzie mi roic problemow przy konserwacji renowacji i tego typu rzeczy . potrzebuje jeszcze wiedziec czy z oknami na poddasze velux planja bedzie sie dobrze komponowac? robote zlecam zewnetrzej firmie bo sam sie na tym malo znam dlatego mam nadzieje ze ekzperci tutaj pomoga troche . dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 19.07.2017 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Witam, ja najbardziej można użyć naszych okien przy takim pokryciu dachowym - nie widzimy tu przeciwskazań.W przypdku montażu proponujemy skontaktować się z rekomendowanymi dekarzami, których zajdzie Pan na naszej stronie www.velux.pl, zakładka Znajdź dekarza. PozdrawiamKonsultant VELUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruukki Polska 09.08.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Pokrycia dachowe Plannja to wysokiej jakości produkty z blachy, które łączą w sobie styl, elegancję oraz jakość. Pośród szerokiego wyboru rodzajów i kształtów pokryć niewątpliwie każdy znajdzie coś odpowiedniego na swój dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts