grzes195 19.07.2017 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 (edytowane) Witam Dostaliśmy z Taurona umowę przyłączeniową i fakturę za przyłączenie do działki woj. śląskie Godów pow. wodzisławski(co jest złodziejstwem bo skrzynka na słupie już jest i była kiedyś pobierana energia,wystarczyłoby tylko zapłacić za licznik a co się pytałem to nawet tej skrzynki nie będą wymieniać a ma 12 lat i nie wyglada za ciekawie). Może ktoś z Was przerabiał sam tą procedurę przyłaczenia WLZ (mam uprawnienia E i D). Jak sie to odbywa ta procedura? Dzwoniłem do Taurona to klucz udostępnią mi dopiero po założeniu licznika ale jak mam podłączyć WLZ bez dostępu do skrzynki i podpisać ZI,wyłożę kabel i mam go zostawić do grudnia tego roku( taki mam termin) i mi go ukradną.Jak Wy to załatwiliście? Edytowane 19 Lipca 2017 przez grzes195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts