gosia1589 19.07.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 witam, jestem nowa na forum, bardzo proszę o wasze opinie na temat sprzętu do zabudowy. Poniżej podaję produktu które zostały wybrane po wnikliwej analizie:mikrofala bosch HMT84M654piekarnik bosch HBA43T150Epłyta gazowa amica PG6411SRlodówka samsung BRB260034ww lub BRB260187wwzmywarka bosch smv46KX02E lub beko din28220okap gorenje DKF6045ETpralka (wolnostojaca) beko WMN71243PTLMB3 lub samsung WF70F5ECW2W rozważałam wybór mikrofali i piekarnika z serii 6 ale jest droższa wiec wybrałam 4.Bardzo proszę o pomoc, ponieważ przeanalizowałam wiele postów i stron, ale z tego wszystkiego mam tylko mętlik w głowie i nie wiem co wybrać . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 19.07.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 To może napisz dlaczego akurat te modele wybrałaś. Bo na pewno kryterium nie była cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1589 19.07.2017 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Cena tez jest dla mnie ważna, natomiast przy ich wyborze sugerowałam się technologiami, ilością funkcji/ programów ( chodziło mi o to aby były funkcje potrzebne do codziennego uzytku a nie zbędne bajery), klasa oszczędności, pojemnością. wiem ze sa modele innych firm tansze ale nigdy nie wybierałam tego typu sprzętów więc boję się kupić cos co moze zepsuć sie za dwa lata . czasami moze lepiej dopłacić do pewnych firm tylko w głowie mam jedno pytanie czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 19.07.2017 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Cena tez jest dla mnie ważna, natomiast przy ich wyborze sugerowałam się technologiami, ilością funkcji/ programów ( chodziło mi o to aby były funkcje potrzebne do codziennego uzytku a nie zbędne bajery), klasa oszczędności, pojemnością. wiem ze sa modele innych firm tansze ale nigdy nie wybierałam tego typu sprzętów więc boję się kupić cos co moze zepsuć sie za dwa lata . czasami moze lepiej dopłacić do pewnych firm tylko w głowie mam jedno pytanie czy warto? Niestety niezależnie od producenta sprzęt ma "coraz krótszy termin przydatności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts